lacin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amacım kötülemek değil fakat kafamı karıştıran baz sorular var Yersağlayıcı belgesinde geçen adres Alanya/Antalya ya ait şu an web sitelerinde geçen adres K.maraş ta gösterilen biryer Burada yazılan telefonlar ile web sitesiinde yazılan telefonlar aynı değil biri Alanya ya ait diğeri K.maraş a banka hesap numaraları Konya ya ait doğrusu çok ilginç geldi bunları incelememin sebebi müşterisi olmak istediğimden fakat bu kadar farklılıkla karşılaşınca doğrusu çekingenlik başladı bende başka çalışan kimseler varmı acaba ?
Merhabalar hocam aklınızdaki kuşkuları ve soru işaretlerini giderelim..
15 Yılı aşkın İstanbul'da oturduğumuz için babamın iş değişikli nedeniyle Antalya'nın , ALANYA ilçesine taşındık o zamanlar Faaliyet Belgemizi almamız için adres için Alanya'da ikametgah ettiğimiz için oranın adresini vermiş bulunuyorum ve Faaliyet Belgemde oraya gösterdik ve Belgemizi aldık.Daha önceki zaten mesajlarımı aratırsanız bir çok postum da Alanya'da ikametgah ettiğim bilgileri göre bilirsiniz.Şimdi ise neden farklı derseniz Alanya 6 Yıl kaldıktan sonra tekrar babamın iş değişikliği nedeniyle doğduğum Şehir olan KAHRAMANMARAŞ geri döndük şu anki ikametgah ettiğimde yerde burası olduğu için buranın bilgilerini vermekle yükümlüyüm.
Bir diğeri ise Banka hesap numaralarımız Konya Selçuk Unüversite 4 Yıllık İşletme Fakültesini bitirdiğim için banka hesap numaralarımı zamanında orada açtırdım ve halende kullanmaktayım.Sanırım detaylı bir açıklama olmuştur aklınızdaki kuşkular ve soru işaretleri gitmiştir...

Herkese güzel yorumu için teşekkür ederim.
İyi çalışmalar..