Cihaz 6630 nokianın başlarda 1k larda fiyatı olan bu modeli kamera olsun uygulamaları olsun ses kalitesi olsun en kaliteli modellerinden birisidir
2.hattım için neden almalıyım bu modeli :
şarjı sizi yarı yolda bırakmaz 3-4 gün sarj süresi vardır
hafıza kartı girişi 8 gb a kadar desteklediği için
msn gmail gibi uygulamaları yükleyebildiğiniz için
rahat mesaj yazmak için kullanabilirsiniz
müzik playeri ile müzik dinlemek için
resimleri kaba gibi dursa bile kendine has tatlılığı oldugu için
kısa kestim fiyata gelelim öncelikle açık yüreklilikle söyliyeyim şuradan telefoncuya çıksanız vereceği fiyat :90-120 tl dir 2.el oda e kapak yıpranmış olucak birde kapak alıcaksınız 5 tl'de ona vereceksiniz gri kapaktan sıkılıcaksınız başka kapak diyiceksiniz bir 5 tl daha verip siyah rengini vereceksiniz telefon size 130 tl gibi bir fiyata gelicek yani
benim size önerim ise gelin ben size 3 kapak hediye edeyim telefonun yanında 1si orjinal [fiyatı 25 tl] olmak üzere 3 kapak + 512 mb kartda hediye ediyim hemde kingston kutusunda 30 $ etiketi üzerinde duran kutusuyla birlikte birde bu nokianın güzel cihazını vereyim
sizde tüm bunlara karşılık olarak garanti hesabıma
85 tl yatırın telefonunuzu yollıyayım
resimlerini ekliyim birde
telefonun temizliği ortadadır konuşucak pek birşey yok gibi
almıyıcak şahışlar gerekli gereksiz yorum yapmasınlar lütfen baltalayıcı mesaj atmaktan kaçınınız geri kalan herşey için teşekkürler
nakitiniz olmayabilir o durumda 1k üstü siteler ile takas yapılır tekliflerinizi yollarsanız değerlendiririm