Faşişt, gavur vb. yakıştırmalar yapanlar belli. Faşist, gavur gibi yakıştırmalar yapanlar İzmir'lilere kurban olsunlar.
pkk yandaşlarına tepki göstermekle faşist olunuyorsa binlerce masum insanın, gencecik insanın, bebeğin katilini ilah olarak görmek, lider olarak görmek ne oluyor acaba?
Terör örgütü ile enseye şaplak döte parmak kanka ol, terör örgütü olduğunu kabul etme sonra haktan, hukuktan, özgürlükten, demokrasiden bahset.
Allah belalarını versin şerefsizlerin. Yüz buldular astarını istiyorlar.
Bir kaçı terör örgütü propagandası yapmaktan layık olduğu yere hapishaneye girdi, umarım hepsi girer.
OyuncuTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen msn de çok eski bir arkadaşımla "artık arkadaşım değil" konuşuyordum. Bana dedi ki
onu bunu bırakta bu kürdistan ne oldu kuruldu mu?
Soru sorarak cevap verdim. Nerede kurulacak bu kürdistan ve aldığım cevap bir hayli şaşırtıcı oldu. Sivas ve ötesinde ve ırak tanda toprak aldıK. Aldık demesiyle gerçek yüzünü anladım. Dedim ki 70 milyon insan oraları size bırakır mı ve yine aldığım cevap ilginçti.
70 milyonun 25 milyonu kürt 15 milyonu laz 20 milyonu yabancı 10 milyonu Türk dedi bana.
Ve devam etti her kürt on tane çocuk yapıyor. 2 yıl sonra azınlık olacaksınız dedi bana.
Şaşırdım artık çok rahat konuşuyorlar herşeyi. Resmen ülkenizi böldük kürdistanı kurduk lider apo lider pkk demesiyle zaten çıldırdm.
Tabi benimde cevaplarım oldu. Sonunda cevap veremeyecek duruma gelip engelledi. Bu kişi bu forumdan biri ama nick vermeyeceğim.
O çocuk fazla rüya görüyor galiba?
"Azınlık olacaksınız, Sivas ve ötesinde ve ırak'tanda toprak aldık, 70 milyonun 25 milyonu kürt 15 milyonu laz 20 milyonu yabancı 10 milyonu Türk"
15 milyon Laz vatandaşımız bu düşünceye, mesaja ne tepki verir acaba? Yazmamam doğru olacak.
25 milyon Kürt vatandaşımızın hepsi kürdistan hayali ile, başka bayrak hayali ile yaşamıyor.
O hayaller ile yaşayanlara küfredenler, dtp'e lanetler yağdıranlar mevcut.
Sana zahmet bunları söyleyiver, yatarken kıçını iyi örtsün, üşütmesin ufaklık.