beyaban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben en yüksek teklifi veren ve anında ödemeyi yapan kişiye satıyorum. çünkü çok acil olduğunu belirttim. başka alıcı cıkmasaydı soylerdim.
Dünde birisi çıktı 1 2 saat içinde ödeme gelecek dedi.hala gelecek...
ben burada sizi suclamıyorum tabiki. Ama sizinde aynısını yapmayacağınızı da bilemezdim. ama acil olduğu için en cok teklifi verene ve anında satmam gerekiyordu . hem size gelip adam 50 vereyim diyor desem mutlaka içinizden geçecektir: bu adam anladı benim alacağımı fiyatı yükseltmeye çalışıyor.

lütfen daha fazla uzatmayın konuyu.
+ not site halen satılmamıştır.bir sürü alıcı çıkmış biri iddaadan para beklemektedir. biri yarına yollayacagını soylemektedir.Ama net cevap veren cıkmamıstır.
konu günceldir.
sen herkesi kendi niyet ve gorusunde olan biri mi zannediyorsun da benim hakkimda boyle salakca dusunebiliyorsun? etik ve ticaret ahlakindan anlamayan bir cocuk oldugun belli bu yazdiklarindan. ben seninle saat 18:00 da konustum ve parayi da 1-2 saat icinde gonderecegimi belirttim. eger bu ahlaksizligi yapmamis olsaydin su mesaji attigin 20:17 saatinden once ben zaten parani gondermis olacaktim.

profiline de yazdim, soz vermek baska birsey vermeye benzemez, kulagina kupe olsun.