akay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tartışma uzar
jenerik ama neye göre İngilizce jenerik bir kelimenin tr uzantılı domainle iş yapmayacağını söylemeye çalışıyoruz.Ama görülen o ki siz kendi domaininize Appraisals yapmışsınız

radyolar türkçe bir kelime

Ayrıca Google Webmaster tools bölgesel ayarlar da ne diyor

Yani tr uzantılı alan adı türk kullanıcı hedefli bir uzantı.Ve Google bu domaini otomatikman yöneltiyor.

Türkiye'de kaç kişi komik yada eğlenceli bir içerik aramak için arama motoruna funny yazar?İngilizcem iyidir ben bile komik yada eğlenceli kelimesini tercih ederim.
Evet yazanlar olabilir ama gen.tr uzantılı siteyi tıklamaz.o kelimeyi giren ingilizce içerik arayışındadır.
funny mükemmel bir kelime domain için ama gen.tr uzantısı o kelimeye ait değil.

Bu arada geçenlerde bir konu açılmıştı Appraisals da yorumsuzluktan şikayet ediliyordu.Negatif yorum yapılınca sanki kişinin domain seçme bilgisini eleştiryormuşuz gibi bir intiba oluşup domain sahibi ile böyle ihtilaflar çıkıyor.Bu bölüm domainler in yorumlandığı bir bölüm ise doğal olarak negatif eleştiriler olacaktır.Yeri gelir - rep yersin ama doğruyu söylemek piyasadaki kişilerin bu konuda yollarını nasıl çizecekleri konusunda önemli.Yoksa tüm domainlere harika süper yazmak çok kolay.
Kendi ŞAHSIM Adına Diorum benim actığım her konuya isteyen herkes istediği yorumu yazabilir alaycı ve hakaret içermedikten sonra her türlü yorumu herkes yazabilir.konu acıyorsam milletin benim keyfime göre yorum yazmasını beklemem anormal bi durum zaten.