gibigibiyim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ref olayina robots.txt de disallow yaptim,internette bir kac kaynakta ise yarar yaziyor.denemeli isa yaramazsa bir php ci bakicam.
Keywordleri bir dahaki postlarda sizin dediginiz gibi yapicam,yanliz sunau anlamadim,title tekrari konusu.Sunumu demek istediniz.

Galatasaray Taraftar Sitesi Gs1905.Org ->Bu sabit olan title sadece anasayfada ciksin alt sayfalarda cikmasin,alt sayfalarda sadece konu basligi title olarak ciksin,olay bumudur yoksa yanlismi anladim.

Eger bu sekilde anladiysam anasayfa title ini diger tüm alt sayfalardan taglar dahil kaldirdim.

tesekkürler.

ekstra not: Sanirim bir kac öneridaha olucak,cok az bir para 10 dolar ama yarim elma gönül alma,burdaki tüm cevap veren arkadaslara sonsuz tesekkür ediyorum,birseyin karsiligini vermekten cok ufak bir hediye olarak düsünün,keske cok param olsaydi da hepinize verebilseydim,ama söyle yapalim,mod arkadasa rica edecegim ve kendisinin yapacagi bir cekilis ile 10 dolar hediyeyi sahibine iletmek istiyorum beni kirmayin.tesekkür ederim.
İçinde ref geçenleri engeller. İşe yarar ama eksik kalır.

Örneğin bir sitemden:
www.gs1905.org/sdgsdhdfh
www.gs1905.org/sdgsdhdfh1
www.gs1905.org/sdgsdhdfh2
www.gs1905.org/sdgsdhdfh3
www.gs1905.org/sdgsdhdfh4
www.gs1905.org/sdgsdhdfh5
www.gs1905.org/sdgsdhdfh6

şeklinde link verip indexletebilirim. Tüm sayfalardaki içerik aynı gözükecek ve yine siteniz ceza alabilir.

Tekrarlanan title kısmında demek istediğim :
http://www.google.com.tr/search?hl=t...meta=&aq=f&oq=
Galatasaray Taraftar Sitesi Gs1905.org
SüperLig :Galatasaray Taraftar Sitesi Gs1905.Org
Unutulmaz ! :Galatasaray Taraftar Sitesi Gs1905.Org
2009 Ekim :Galatasaray Taraftar Sitesi Gs1905.Org
golleri :Galatasaray Taraftar Sitesi Gs1905.Org
Keita Kızgın :Galatasaray Taraftar Sitesi Gs1905.Org

SüperLig , Unutulmaz , 2009 Ekim , golleri , Keita Kızgın yazmış olsa içeriği anlatmış olur ve her sayfada farklı yazdığı için içeriğiyle ilgili kelimelerde çıkar.

Mesaj yazma amacım yardımcı olmaktı. Hediye amaçlı yazmadım. Sanırım Galatasaraylı olduğumdan düşüncelerime hakim olamadım