H5PY0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yarın gs ve bursa maçını iyi takip etmek lazım. Bakalım ne tarz hatalar olacak.
arda izleyelim bakalım maçları şuanda bursaspor 1-0 yeniliyor önemli olan macı takip etmek değil burda dün fenerin macını bende izledim tamam galatasaraylıyım ama bi futbol sever olarak yorum yapacam kardeşim aslında böyle mahabbetlere girmem. kardeşim dün fener berbart oynadı resmen berbarttı doğrusunu söylemek gerekirse tamam hakemin 3-4 hatası oldu fenerli bi oyuncu vardı tam hatırlamıyorum kel bi adam defansda oynuyor 1 oyuncuya 3 kere faul yaptı sanırım son dakikalarda ceza sahasının içinde kendisine faul yapıldı sonra gitti faul yaptı gitti başka oyuncuya 1 daha faul yaptı bunların hiç birisimi sarı kart değil adam resmen bilerek yaptı aziz yıldırım neden püskürüyor herkese şimdi kulupler birliğiymişte takımımı savunamaz haline geldim diyor ne alaka ki sen oynamıyorsun takımın resmen dökülüyor forvetlerin nerede kardeşim şuanda fenerde çalışan 3-4 oyuncu alex,lugano, roberto carlos ve gökhan gönül. dünkü maçta gökhan gönülün yan hakeme neler dediğini gördünmü ? hani kart nerede neyse daha fazla yoruma gerek yok ben sadece içimden gelenleri bi futbol sever olarak yazdım ister fenerbahceli olayım yine yazarım ister adanasporlu olayım yine yazarım.

edit:kayseri 2-0 yaptı.