"/%postname%.html" böyle gibi sadece .html yok duskorc..html yapmak zorundamiyim?
bide dedigini yapicam kategoriyi gs yapicam ama etikete gerek kalmamisti kaldirdim,kaldirmakla hatami yaptim?Tekrar aktif edeyimmi?Ve anasayfada kac adet dönüsümlü etiket ciksin.
ve sanirim son sorum,anasayfada her konunun altinda degisken konular var,5 er adet her konunun altinda rasgele cikiyor,bunlari 1 e indirsem iyi olacak sanirim cünki 157 adet linki bu sekilde kisaltabilirim,bide eger etiketleri aktif et derseniz etiket sayisini da 30 dan 10 filan düsürmem gerekecek sanirim,ne dersiniz.
evet hocam sayfayı olabildiğince hafifletin böyle alta kadar uzayan bak bak bitmeyen siteleri google hep geriye atıyor bizzat başıma geldi bu olayı düzenlememle site iyi konuma geldi.Diğer konuda etiket bence etiketlere takıldı google kaldırmanız ilk aşamada iyi olur.Eğer kaldırmazsanız başlığı aynen bölerek etikete ekleyin misal
başlık: galatasaray zirveye oynuyor
etiket galatasaray, zirveye, oynuyor