beni taniyan bilir. Yaptigim isleride bilen bilir. bilmeyen kimseye kendimi tanitmakla mükellef degilim. Ondan çok söze gerek yok.

arkadaşlardan ricam bu gereksiz boş tartışmaya dönmüş mesajı rapor etmeleridir. şahsen ben öyle yapiyorum.

Derler ki edep haddini bilmektir.

@Hakikat isimli kullanıcı ya şahsi önerim olarak (şahsi görüş ve kanaatimdir kimseyi ilgilendirmez) anlatımlarınızdaki eksikleri ve yanlışları giderici takviye videolar hazırlayarak işi ticaretten çok insanlara yardımcı olma babında yaptığınızı gösterici davranışta blunabilirsiniz. Bu yeni çektiğiniz videoları ücretsiz vererek bilgi eksiğinizdeki ve hatalı anlatımınızdaki durumları giderebilirsiniz.

Kendim şahsım adıma yorumları. forumda kod düzenleme işi yaptığım için ve sizin eğitim setinizden öğrenen insanların yazdığı kodları editlerken çok zorlandığım yerine göre kodu sıfırdan yazmak zorunda kaldığım için yazdım.

Bununla birlikte öğrencim olan @cocainer nickli arkadaşa yine sizin eğitim cd lerinizden almış olduğu ve php den korktuğu için 1.5 ay süren bireysel eğitim verdim. bu kapsamda php nin ne kadar kolay ve mucizevi bir dil olduğu olgusunu kazandırmak için oluşturduğunuz tabuları yıkmaya ne kadar çok emek verdiğim için yazdım.

Bir sitenin ön yüzüne baktığınızda çok güzel yada çok başarılı projeler çıkarıyor olmanız iyi bir coder olduğunuz anlamına gelmez. Yorumlarım tamamiyle arka planı görme şansım ve kodlarınızı inceleme şansım olduğu için yazılmıştır.

Benimle kişisel problemi olan kişiler her zaman söyledigim gibi forumda gereksiz mesajlar atmak yerine pm atabilirler yada google da aratirsaniz çalıştığım firmaya kadar zaten bilgilerim çıkıyordur.

Kendinize yapilan yorumları kabul edebilecek bir insansanız hatalarınızı liste halinde gönderebilirim. Burda kimse kimseyi yerlere vurmaya calismiyor. Yanlışlardan rahatsızlığını dile getirmeye çalışıyor