Alıntı
ve ayrıca burada senin ve benim bilgimi sorulamıyorum... ikimizde kendi çapında iyidir... ben üstün olduğumu ve bir şey bildiğimi iddaa etmem... evet valid in mantığını çözemedim ve gösterdiği hatalardan bir şey anlamadım...

bazı gösterdiği hataları yaptım yapamadıklarım duruyor işte 22 adet...

madem bana bir şey öğretmeyi amaçladın o zaman bu sitemin 22 hatasını çözmeme yardım et... hem yeni bir şeyler öğrenirim... çözerken de bana mantığını öğret şu valid'in...

ha bu yardımı isterken yine diyorum sadece bu konuda fazla bir şey bilmediğim için...
Allah aşkına senin bu 22 hatan ile bu vakitten sonra ne diye uğraşayım? aklın alıyor mu. Eğer ki bir gün cümle kurmayı öğrenirsen belki yazdıklarından bir şeyler çıkartıp bilirileri yardımcı olmaya çalışır.

burada kendi ağzında söylemişsin anlamıyorum validasyon'dan diye. E dostum 2 mesaj öncesine kadar
Alıntı
valid sana göre nedir... ve ne için çıkmıştır... hiç araştırdınmı...
diyen sen şimdi ben validasyon'dan anlamıyorum diyorsun madem 2 mesaj öncesine kadar mükemmel bir validasyon bilgisine sahiptin ve şimdi ispatım karşısında neden validasyon işleminden anlamaz oldun?

Sana bir şeyleri ispatlamaya çalışmayacaktım ama uysal olmayan mesajların karşısında bunları yazma gereği duydum. Sana yardım etme vaad'inde bulundum ki ne yazık sana ve bana

Benimle kapışacaksan öncelikle W3C standartlarında çıkart şu tasarımı ortaya! Kendi hatalarından arınamazken benim neyimle kapışacaksın?

Düzenleme: Özel mesaj yollamayı keser misin? yazacağın şeyleri konu üzerine yaz.