çok gereksiz tartışma arkadaşlar kırmayın birbirinizi.
eğitim setindeki amaç üzerinde çalışılan projenin anlatılmasıdır.
adam sayfa başına bismillah yazdı diye adama dini alet ediyor diye muamele yapamazsınız.

sayfa başına ı love you yazsa ne değişecek ? veya başka birşey ozman yabancı terim kullanıyor diye emperyalistmi diyeceğiz?

bende projeye başlamadan bismillah yazarım bendemi projelere dini alet ediyorum.

olmaz arkadaşlar kimseyi koruduğum vs yok ama çok gereksiz konuşmalar geçmiş yorum yapmayacaktım ama çok bilinçsiz konuşan arkadaşlar var.

diğer yandan hakikat kardeşde yanlış yapmış bu şekilde lisanssız bir ürün satmakla.biraz araştırıp işe koyulsaydı w.arez diye derdi olmazdı hukuksal olarak işlem yapması daha kolay olurdu.

benimde benzer projem var hatta kitabımıda yazdım geçen hafta bitti.gittim yayın evi ile anlaştım olay tamam.hukuksal olarak onlar uğraşıyorlar.

bu tartışma w.az yüzünden çıkıysa adam haklı çünkü kaç aylık emeği kullanılıyor ve insan muhakkak sinirlenir.az empati yapın ne olur.

ve herşeyi beleşe getirmek isteyen zihniyetteki insanlarda var tabi.o tip insanlar hiçbirzman hayatta başarılı olamazlar.olduklarını sanarlar ama nafile.

birde şöyle bir kelimeye takılmış insanlar
"Eğer bu dersi bir yerden download etmiş yada bir web sitesi üzerinden izliyorsanız lütfen bizi haberdar edin aksi halde unutmayın öğrendiğiniz bilgi helal değildir"

zaten para ile satılıyorsa bir şey onu sahibinden almak dışnda farklı yollardan elde etmek yanlıştır.fazla bu kelime üzerinde durulmasına gerek yok

sonuç olarak boşverin adam kod yazarken sayfa başına bismillahmı yazdı ne yazdı.
siz eğitimin amacını içeriğini ögrenmeye bakın.

kırmayın birbirinizi ayıptır saçma tartışmalar ile.

sdemirkeser için söylediklerine cevabı kendisi vermiş zaten .bize söz düşmez

son olarak söyleyeceğim bilgi paradır.