Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
JustGo projeyi hazırlarken internetten indirmiş oldugumuz cuteftp içerisinde gelen patch dosyasını ders içerisinde kullandıgımızı görmüş olabilirsiniz ancak patch dosyasını satılan set içerisinde göremezsiniz.. sizin muhattabınız paylaşıma sunan kişidir.
ayrıca ben elimden geldiği kadar lisanlı program ve işletim sistemi kullanmaktayım ancak nekadar olursa olsun bir noktada ***** programı kullanıyorum aksini inkar eden varsa ben dahil herkes yalan söylüyor demektir..
ancak bunun hesabını sadece o malın sahibi bana sorabilir siz değil. çünkü mal sahibi siz değilsiniz...
diğer taraftan sen kendin zaten karar vermişsin yaptıgın şeyin doğru oldugunu düşünüyorsan sana kim ne diyebilirki.. mademki hiç bir hakkımız olmadıgı kanaatindesiniz bence sorun yok... Allah herşeyi hakkıyla hesabını sorucudur...
ve lütfen artık bu konu üzerine kimse birşeyler ispat etmeye çalışmasın..
sizler doğru oldugunu bildiğiniz şeyi yapın.. kimseye engel değil bu
1 setin faydası olmayacagını yada hatalı eğitim verildiğini düşünen almasın
2 dini alet ettiğimizi düşünenler almasın
3 satış kurallarımız yeterince tartışılmış durumda ancak bu kurallar asla değişmeyecek 1 set 1 kullanıcı içindir 2 kişi kullanamaz paranız yoksa 1 set bedeline 2 set göndeririz ancak kural değişmez...
4 hakkımız olmadıgını düşünenler gidip varez den indirip kullansın..
bu set sayesinde şaşalı tonlarca para kazandıgımızı düşünüyorsanız aldanıyorsunuz.
ben artık yoruldum her kafadan cıkan ses e bir cevab vermekten..
bu seti hazırlarken amacım gerçekten bu işi bildiğim şekilde öğretmektir gerek inancımla gerekse tecrubelerimle süsleyerek satışa sundum.. ve yanlış yaptıgıma inanmıyorum.. her nekadar siz bu çabayı ve emeği anlamasanızda..