Konu şu an şuralara geldi diye bende birşeyler eklemek istiyorum.

Hakikat'in derslerini illegal yollarla temin ederek (Ware-z) indirdim izledim, hiç aldırmadım beddualarına ve kendimi orta düzeye getircek kadarda ilerlettim çok güzel oldu benim açımdan.

Süleyman Demirkeser büyük ihtimal siz olan yada sizi savunan bir kullanıcı ile cevizde tartıştı ve ağır laflar söylendi süleyman demirkeser'e ve burda sizde söylemişiniz süleyman hoca da en güzel cevabı vermiş.

Set içerisine

şunları koyup kalkıp kul hakkından, emekten bahsetmeyin.CuteFTP'yi yazan adamlar insan evladı değilmi, onlar emek harcamadılarmı, onlar zaman harcamadılarmı demo kullanımla insanlara yararlı olmadılarmı? Onların günahı ne de kalkıp siz ware-z program dağıtarak üstüne birde kendi malınızı kullananlara beddua okuyorsunuz.

İmzamdaki işi yapıp bitirdiğimde html olduğundan çalınması kolay olduğundan bende konuya eklmeyi düşündüm ama sonra bir kendime baktım bi çevreye baktım dedim ne gerek var, sen ware-z kullanmıyormusun ne hakkın var dedim başka yollarla beddua etmeden kendimce önlemler aldım.

Ayrıca amacım para değil diyorsun, senden dersi alan ve arkadaşımla ortak kullanabilirmiyim diyen kişilere HAYIR cevabı veriyorsun.2 sene önce alıcaktım 50TL karşılığında Allah'tan o sıralar PHPden önce başka öncelikler vermişim kendime ve 50TL böyle bi sömürüye vermemişim.

Dini kendi işlerinize alet etmeseniz olmaz.