arkadaşlar forumlarda mesaj yazmaktan gerçekten hoşlanmıyorum bu yüzden bir polemigede girmek istemiyorum ancak gercekten sorunu olan varsa beni arasın ve telefonda cevablayayım

Eleştiri ve mesajlarınız için teşekkür ederim..
sizler eleştirirken nasılki hakkınız oldugunu düşünüyorsanız sizi eleştirdiklerinde aynı olgunlugu göstermelisiniz..

dini alet ettiğimi iddia edenlerin bana bunu bir iftira olarak kabul ediyor ve Allahın hükmüne bırakıyorum eger siz söylediklerinizde haklıysanız mutlak muvaffak olacaksınız... ancak ben bir müslümanım ve iş hayatımda da elimden geldiği kadarıyla buna dikkat ederim.. sizler bunu dini alet etmek diyebilirsiniz... ben Allahın hükmüne bırakmak diyorum..

kimseyede ***** kullanmayın demiyorum kullanabilirsiniz ancak ben helallik vermiyorum.. gerisi kullanan kişi ile Allah arasındaki muhakemedir... mademki dini alet ettiğime inanıyorsunuz buyrun ***** kullanın size engel olan kim?

lisanlama olayına gelince dünyanın en büyük yazılım devleri dahi lisanlı yazılımlarını koruyamazken sizler eğitim setinimi lisansın koruyacagını zannediyorsunuz.. ayrıca ben bir hukukcu aileden geliyorum türkiyedeki hukuk sisteminin nasıl işlediğini gayet iyi biliyorum.. ben Allahın hukukuna teslim etmişken lisansmı koruyacak projelerimi?

sizin tabirinizle Allah koruyamaz ama lisans korur... bana göre bu küfürdür..
her neyse şimdide bana vaaz verme diyeceksiniz.. doğrudur...

hakkımda doğru yada yanlış kim ne yazarsa yazsın hepinize teşekkür ediyorum..
artık alenen küfür de etseniz cevab yazmayacagım