* Muhtemelen once hesabın onaylanacak sonra ilk incelemede diğer dert yananlar gibi, size hizmet veremiyoruz diyeceklerdir.

* subdomain'lerde sorun olacağını sanmıyorum.


* Sanal kart oluşturabilirsin, bu sekilde numaralar değişecektir, sistem bir sekilde algılayacaktır, o yuzden bence sistemi küçümseme çünkü
Kullandığımız adwords sistemi, her yapılan hamle sonrası o hamleyi engelleyerek güçleniyor, muhtemelen bir türk gencinin aklına gelmiştir. Benim arkadaş tavsiyem sitelerini ve k.k. tehlikeye atma.
Lost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
içerikdaş sitelerde Adwords kuponlarını kullanarak ana siteye yönlendirme yapmayı düsünüyorum.Sanırım bir domainde birtek kupon kullanılabiliyor.İki sorum var:
-Ana siteden yahut blogger gibi sitelerden subdomain kullanımı bir sorun olusturur mu?
-Her kuponu farklı bir sanal kart ile olusturmayı düsünüyorum.Her alışverişte farklı bir sanal kart kullanabilecegim bankalar neler?

Cevaplandırabilirsen sevinirim.Kolay gelsin...