by_grafitus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim öncelikle sana gönülden bir + rep. Özellikle 1. ve 3. maddelerin aklımdaki düşünceleri aktarıyor.

Hakikat Abi'ye: Üstat diyemiyorum. Ellerim varmıyor bunu demeye. Eğitim setiniz iyi içerikli olabilir. Öğretici olabilir. Ama yanlış öğretici bunu kabullenin...

1.
echo
da çift tırnak kullanılmaz -yanlıştır-.
2. @aLp3R3n'da dediği gibi sürekli insanların zayıf noktaları olan dini noktaya vurgu yapıyorsunuz. Gün gelipte insanlara zorla "Yeni setimizi almazsanız hakkımızı helâl etmiyoruz" demenizden korkuyorum açıkçası...
3. sdemirkeser, BHCoder vb. kişiler bilgilerini kanıtlamış kişilerdir. Ancak ben sizin bilgilerinizi bir eğitim seti ve 1000lerce (belkide) aynı altyapıya sahip haber sitesiyle kanıtlayabildiğinizi düşünmüyorum, düşünmeyeceğim de.
4. 3-4 ay önce Şeytan'a uyup, sizin eğitim setinizi indirmiştim. 3-5 ders izledikten sonra vicdanım el vermediği için, sizin MSN adresinizi eklemiş, helallik dilemiştim. Sizde neden burda -güyya- arkadaşlara yardım etmişsiniz ya. MSN'de yüzüme kapatmış, engellemiştiniz.

Şimdilik bu kadar.

İyi çalışmalar.
Ne gariptir bu işin piri olmuş,piyasada isim yapmış kişiler hep echo da çift tırnak kullanıyor..Örneğin Ejder.. Ayrıca Html'yi php'nin içine alıyor.. Eleştiri olurda sizinki biraz önyargılı olmuş..Echo içine html koyuyor,çift tırnak kullanıyor diye eleştirmek çok doğru olmasa gerek..

Msn de sizi engellemesi belki çok dokundu o nedenle böyle yazıyorsunuz ama sizin yaptığınızı şu şekilde örneklendirebilirim..Evinize hırsız giriyor altınlarınızı çalıyor sonra tekrar evinize gelip hakkınızı helal edin diyor.. Empati yapın biraz..çok zor olmasa gerek?..