Hayır birgün sitesine giriyim dedim turkekipin karşıma bir pop up tarzı W-a*re-z paylaşımı hakkında yazı çıktı sanırsınız adam şeytana yada o derece büyük suçu olan birilerine kin kusuyor o yazılar o ahlar beddualar ne ya bu nasıl bir anlayış allah aşkına ya.. Bir iş yapıyorsan biraz bilinçli yap aklı başında yap. Şurda telefon veya şifre onaylı seninkinden kat ve kat daha profesyonel php eğitim setini kırıp paylaşıyorlar senin setinimi paylaşamıcaklar bunu hiçmi düşünmedinde böyle sitene girenleri hadisi şeriflerle kul hakkı içeren insanları resmen almaya zorlamaya çalışan şeylerle karşılıyorsun.
Valla dolmuşum içimi döktüm
O kadar emek harcasanız bir şey üretseniz iyi yada kötü sonra o emeğiniz birileri tarafından bedeva bir şekilde dağatılsa birde alay geçilerek yapilsa tüm bunlar ? Siz ne yapardınız merak ediyorum..
İyi yada kötü bir emek var. Ve bu emeğin sahibi hakını helal etmediğini belirtmiş illegal bir bicimde kullanananlara ki bu en doğal hakkı diye düşünüyorum.. Bunuda dini motiflerle yapmaya çalışmasında bir sakınca görmüyorum sahsen ..