Belgesi fatura olan kişilerden hizmet alan arkadaslarımız en azından hakkını arayabiliyor Ahmet - mehmet i nerden bulucan ney diye Hakkını arıyıcaksın?
Hakkını arayabilir evet ama kaç kişi koltuğundan kalkıp gidip savıcılıkta, mahkemede sürüncek o daha da zahmetli bir iş.Bu işi bence yaşa bağlamayın yaşı büyük olup yolda bırakanlarda var, yaşı büyük olup 12 yaşındaki çocuk gibi reseller alıp host satanlar da var.Bir çok belgeli falan hosting firması ne sitesine özen gösteriyor nede müşteri ile iletişim safasında diksiyonuna kullandığı kelimelere ve Türkçe'ye dikkat ediyor.Bunlar güven verici unsurlar ve google'da hosting yazıp aratsanız adam akıllı sitesi olan ve telefonda sizinle kurumsal ağızla laubali olmadan konuşucak kaç hosting firması çıkar?
Herkes bence önce kendine çekidüzen vermeli bence, bu piyasada bunun önüne geçilemez boşunuza nefes harcamayın zaten işini kaliteli yapan, hakkıyla yapan müşteri buluyor bunu kimse yalanlayamaz.VPS'ten host satanı kınadığınız gibi firma olup tek sunucuda 2bin site barındıranlarıda kınayın
Edit:
İzmir'de adını vermeyim bir webtasarım firması aynı zamanda müşterilerine hosting ve alan adı hizmetide veriyor, bu firmadan alan adı alan bir müşteri ile webtasarım işi için anlaşma sağladık iş bitti.Siteyi kurmaya geldiğimizde bazı sorunlar çıktı.Sorunlardan bir tanesi danışılırken gelen cevabı söyliyim size;
Arkadaş konuşuyor telefonda şöyle şöyle diye anlatıyor o arada da (plesk panel kullanıyor firma) keşke cpanel kullansanız diyor arkadaş.Karşı tarafın verdiği cevap bizim sistemimiz son teknoloji hepsini destekliyor merak etmeyin.Bu cevabı veren ve çok saçma birçok nedenden saç baş yolduran firma izmirde çok fazla iş yapmış (kalitesiz ama) ve vergisini ödeyen, herşeyi yoluyla yordamıyla yapan bi firma yaşlarıda 12 değil.