digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üniversite için yaptığın tanım yanlış olduğu için zaten yorumunda yanlış. Üniversite lisede alınan temel bilginin üzerine üst düzey eğitim verilen kurumlar değildir.
Lisedeki 60 sayfa tarih kitabı üniversitede 250 sayfa oluyor, neden sizce ? fotokopimi çektirmişler, üniversite okursanız görürüsün bilgilerin daha detaylı ve üst düzeyde olduğunu, lisede html gören öğrenci üniversitede asp.net pascal görüyor alt düzeymi oluyor acaba bu ? ...

Alıntı
İmam Hatipler sadece dinini bilen değil aynı zamanda belirli bir siyasi görüşe ve cemaate yönelik adam yetiştiriyorlar.
Komik diyorum İyi imamhatipler bi siyasi partiye adam yetiştiriyo, geri kalan liselerde başka siyasi partilere adam yetiştiriyo Liselerin zaten tüzüğünde siyasi partiye adam yetiştirilir yazıyo.

ByMsKN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kat sayı eşitliği olursa meslek liselerinin 35 puan bir üstünlüğü oluyor bunu biliyormusunuz.
Meslek lisesi okuduğumuz için doğrusunu biliyoruz

0.24 Katsayı verir orta öğretim puanına . 70 orta öğretimi olan birinin puanı 0,24 le çarpılır 16 puan yapar oda ama başka bölüm seçerse 0,3 e indirilir ve sınavda full çeksede hiç bir yere yerleşemez.