Son günlerde
https://www.r10.net/dmoz-ve-diger-dizinler/ bölümünde bir çok dofollow paylaşımı yapılıyor, bu paylaşımı gerçekleştiren arkadaşlardan benimde dofollow'u alabilmek için pm istediğim oluyor fakat şöyle bir durum var, iyi hoş güzel paylaşımı yapıyorsunuz da be arkadaşım yorum yazılmayan yeri neden paylaşıyorsunuz ? milleti kandırmanın hiçbir alemi yok, Eğer ki paylaşımınızı yapıyorsanız adam akıllı yapın.Şahsen kendi adıma konuşayım r10 üyelerinin faydalanabileceği bloglar paylaşıyorum sürekli, yani blogun adını veripde eklemesi size kalmış yapmıyorum.Kendim kontrol ediyorum, atıyorum postu en geç 1 hafta sonra kontrol ediyorum eğer ki postum oradaysa burada paylaşım yapıyorum, yani böyle boş boş blogları paylaşarak milletten +rep alma alışkanlığınızdan vazgeçin.Eğer ki bir paylaşm yapıyorsanız hakkıyla yapın, hakkınızı alın!
Not ; bu konuyu açmamın amacı üyelere karşı yapılan paylaşımların tamamen etkisiz olduğunu hem kendi adıma hemde kullanmak isteyenlerin adına açtım.Umarım paylaşım yapanlar bu konuyu okur ve etkisiz paylaşım yapmak ve +rep alma huylarından vazgeçerler.
Kolay gelsin, iyi paylaşımlar.
çok çelişkili bi arkadaşsın sen dostum