Merhaba sayın r10 üstadları;

Vps ve vds lerde 1 aydır uğrasmamıza ragmen bunu başaramadık ve sonunda dedicated üzerine kurmak istiyorum.Yanlız peşin peşin diyeyim bu dedicated i sadece zevk için aliyorum.download ve upload yapmak için değil.o nedenle çıkabilecegim max ücret 150tl dir.!

aranılan özellikleri gelirsek 4gb ram istiyorum kesinlikle. Hdd hiç sorun degil 50gb olsa bile onada razıyım . Trafik konusa gelince en az 500 olsun.. 10 Mbps / 5 Mbps paylasımsız hat.Ve hani biliorum bu tip bir konfigürasyonda işlemci cokta iyi olamaz ama yinede çok çok kötu bir işlemcisi olmasın lütfen.İşletim sistemi acısındanda win 2003 düşünüyorum hızlı olması açısından.Tr veya Yurtdışı lokasyon olması cok önemli değil yeterki ping max 55 olsun.Ve hani dedicatedlarda böyle bir sorun yok ama yinede söyleyeyim mutlaka "Virtual PC" çalıştıracagim için ona göre dedicated arıyorum..

Not: + olarak hazirladıgım bir web sitesi var bu iş için onu kurup yanına birde max 500 kişilik bir forum hazırlayacagım.bu konudada ufak bilgiler alabilirim sizden başınızı ağrıtmayacak şekilde

Tekliflerinizi bekliyorum. Pm veya bu konu altından ulaşabilirsiniz bana.

YS belgesi gereklidir ve sunucu begenilirse 3-5ay uzatmayı düşünüyorum.

Hatta oyun içinde, web site ve forumda banner reklamıda yapabılırım.

Şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar

Saygılar...