ben hiç bir şeyi örtmeye çalışmıyorum... valid'i önemsemiyorum bile... ama 22 hata var sitede... bu hatalar sitenin kendi özgün kodlarından kaynaklanıyor...
wp kodlarını mesela tr ile td arasına kattığımda tr yi yok sayıyor .... işte bu gibi sitenin özgün kodlarından kaynaklanan hata var...buna hata denmez... hatalı olması sitenin bir yerinin bozuk, bazı kodlarının çalışmaması gibi sorunlar olması gerekir...
ayrıca valid seoya etki etmez etsede çok az eder... valid'in asıl amacı sitenin tüm tarayıcılarda doğru çalışması için ortak kodlama yapmaktır...
ki sitem tüm tarayıcıda sorunsuz çalışmakta olup hiç bir hatası yoktur... bu ndenle valid'in amacına uyumludur... bu yüzden hata gibi mesajları görmek istemiyorum... sitemin klon olduğu zaten meydanda iken bunu uzatmanın manası yok...
ayrıca mesajın için teşekkğrler...
Belki tanışmadığımızdandır dostum ama sana bir şeyi öğretmeye çalışmıyorum, seninle bir konuda münakaşa etmek te istemiyorum ki etmem de. Bana anlattığın şeyler benim bilmediğim şeyler değil,
ben ne siteler gördüm her tarayıcıda bozuk görünüp kodlama algoritması valid olan.
Valid seo'ya etki etmez demişsin, ve ardından etse de çok az etki eder demişsin, işi bilen adam bu şekilde bir cümle
kuramaz. 
. Daha doğrusu söylenecek iki söz var ikisini de sen söylüyorsun gibi bir şey oldu bu. Seo, her şeyin etkisi sonucunda oluşur, buna sitenin validasyon işleminden tut domainin jenerikliğine kadar her şey etki eder, etmez diye bir şey yok.
Validasyon işlemini önemsemiyorum dedin, buradaki insanlar önemsiyor, ve çalışma valid olmadığı için buna ithafen gelecek yorumları da kabullenmen gerekmektedir.
Sana sadece konunda görüşümü belirttim ve beklemediğim bir üslub ile yanıt aldım ama almadım sayıyorum. Madem bana kökeni css olan bu şeyleri anlatmaya çalışıyorsun, seninle css konusunda her türlü alanda kapışırım.