Öncelikle merhaba arkadaşlar eğitim setini hazırlayan eğitmen olarak burada olumlu ve olumsuz tüm eleştirilere teşekkür ediyorum..

Bu güne kadar yapılan eleştrilerve yorumlara cevab yazdığımı hiç bir yerde göremezsiniz.. ancak olayın art niyet boyutlarına ulaştıgını görüyorum.. bu yüzden cevab verme hakkım oldugunu düşünerek burada ilk ve son kez cevab verme kararı aldım

Sayın sdemirkeser rumuzlu arkadaşımın kişisel bir problemi oldugunu düşünüyorum hakkınızda biraz araştırma yapmıştım daha öncede bir öğrencim ile ceviz forumda münakaşaya tutulmuştunuz ve genede sükut evladır diye mudahale etmedim

Değerli sdemirkeser aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz ancak anladıgım kadarıyla PHP hakkında pek bir tecrubeniz söz konusu değil bir kaç script yazarak PHP ye hakim olmak anlamına gelmiyor maalesef yazılım demiyorum script diyorum çünkü sizin altında imzanız bulunan ciddi bir sistem yazmış oldugunuzu okadar araştırmama ragmen bulamadım

Bizim kültürümüzde bir söz vardır "Ayinesi iştir kişinin"

Bir eğitmen olarak size şiddetle PHP nin yazım kurallarını iyice araştırmanızı öneririm tınrak işaretcilerini kapatılmasının asıl gayesi PHP de ki yazım kuralının asıl mutlak şartı olarak kabul edilmiş olmasındadır dünyanın en büyük yazılım firmalarını dahi araştırsanız bu böyledir..

elbetteki performans noktaısna gelindiğinde kişi kendini gayet rahatlıkla düz bir zemine getirecektir.. bu güne kadar 1000'nin üzerinde sistem hazırladım ancak hiç bir zaman yaptıgım iş bana işkence olmamıştır..

insanlara bir işi öğretirken kendi bildiğiniz yolu öğretmzseniz doğru yolu göstermiş olmazsınız.. sizi muhattab alarak size cevab niteliğindedir bu sözüm.. dilerim edeb çerçevesinde cevab niteliğinde alırsınız..

sizin iddia ettiğiniz gibi bu işi benim teknik ve metodlarımla öğrenipde işi kendisine işkence haline çeviren birileri varsa buyursn eğitims eti ücretini kendisine iade edeceğim..

diğer taraftan bu seti alarak profesyonel anlamda projeler geliştiren onlarca insan var hiç birinin bu güne kadar böyle bir sorunu olmadı..

****************** Diğer arkadaşlara cevap niteliğindedir ******************

Değerli arkadaşlar amacım ne eğitim setinin reklamını burada yapmak nede sizlere bu set cok iyidir izlenimi vermek değildir... bizi bizden değil bizi bir bilenden sorun diyorum turkekip.com web sitemizdeki yorumlar bölümünü okuyarak set hakkında fikir edinebilirsiniz..

Türkekip kesinlikle önclelikle bu işin ticari boyutunu düşünmemiştir türkiyenin ve dünyanın bir çok bölgesinde yüzlerce öğrenci, öğretmen, emniyet müdürlükleri, üniversiteler, milli eğitim müdürlükleri, askeri birliklere ulaştırmıştır ve burada ilk gayemizde bu işi öğretmektir..

Elbetteki hakkımız olanı istemek bizimde hakkımızdır.. lakin maddi anlamda gücü olmayan zor durumda olan kardeşlerimizede elimizden gelen destek ve fiyat indirimini yapmışızdır ve halada yapmaktayız..

soru ve önerileriniz için web sitemizdeki iletişim formunu kullanabilirsiniz
veya web sitemizde bulunan telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz

Selam ve Saygılarımla..
Hakikat ORUÇOĞLU