Yaşım 26. Şu hayatımda aşk konusunda çok şey yaşadım diyemeyeceğim. Hayatımdaki ilk kişiyle yani 8 YIL çıktığım insanla zoraki bi şekilde ayrılmak zorunda kaldım.
8 Yıl boyunca afedersin köpek gibi sevdim ve bi kere bile onu kıracak bişey yapmadım. Yaşayanlar bilir ki aşkla ilgili konularda ilkler asla ve asla unutulmaz. 16 Yaşında çıkmaya başladığım ve 24 yaşına kadar devam ettiğim kişiyle evlenmek üzereydik. Evliliğe dair biçok şey hazır durumdaydı ama olmadı. Eylül ayında gece 12 de işe giderken elin oğlu 8 yıl çıktığım insanı aldı götürdü.
Bunları buraya yazmak zor belki ama okumak çok kolay olsa gerek. 4,5 ay evden bir kere bile dışarı çıkmadım. Hayatım alt üst oldu. Enduro motor alıp dağ bayır dolandım. Unutulmayınca unutulmadı.
Tam herşeyden sıyrıldım derken karşıma bu kız çıktı. İlk zamanlar sevemedim,alışamadım ama nasıl başardıysa beni kendine 10 numara bağladı.
Aşk konusunda hayatım kaset gibi. Dönüp dolaşıp başa geldi. Bi insana işkence yapsan bağırıp bağırıp susar ama bi insanı çaresiz bırakırsan işte o insanın ne yapacağı belli olmaz.
İşimden dolayı (Internet cafe & Playstation) üniversite öğrencileriyle çok fazla ortamım oluyor. Çevremde muhabbetim olan çok fazla kız var ama duygusallık olmayınca olmuyor.
2 kere sevdim ve ikiside bana 10 numara kapak oldu.
En son sevgilimin sevgilisi beni aradıktan sonra onu 1 kez aradım... 2. kez aradığımda telefonu kapalıydı. Zaten bundan sonra ne ararım nede aklıma gelir.
Onu kimsenin benim kadar sevmeyeceğini biliyor. Hiç düşünmeden numarasını, msn adresini ve facebook arkadaş listemden sildim.
Benim ona karşı içimde sevgiye dair hiçbişey kalmadı. Zoruma giden tek şey nasıl bukadar saf olabildiğim.
Müdür geçmiş olsun.
Zor anlattıklarının hepsi.
Ama her zaman beterin beteri var emin ol.
Bundan 13 sene önce bir ilişkim vardı. yaş 17'ydi... ilk kez ciddi aşık olmuştum. 2 sene sürdü. Herşey harikaydı. bir buçuk sene muhteşem bir ilişki yaşadık. sonra onun lösemi olduğunu öğrendik. 7 ay tedavi oldu. 7 ay boyunca günden günde erirken yanındaydım. 7 ay sonra kaybettim. hem de herşey harika giderken. hayatımda ilk kez aşık olmuştum 25 ay sürdü. 4 senedir evliyim, hala bazen gizli gizli ağlarım arkasından...
Emin olun hayatta ölüm dışında hiç bir şeye üzülmeye değmez. Sen seni haketmeyen birine rastlamışsın. Senin için en hayırlısı olmuş. Nasıl bu kız sana 8 senelik sevgilini unutturduysa biri gelir onu unutturur.
Canlı bünyesinin bir sistemi vardır. Acıyı hatırlamaz acı çektiğini hatırlar. Sen kolun kırıldığında kolunun kırıldığını ve canının yandığını hatırlarsın. Aynı acıyı tekrar yaşamazsın. Psikolojik olarak da aynısı geçerli. Bir gün gelecek bu kızı ve sana acı çektirdiğini hatırlayacaksın ama aynı acıyı tekrar çekmeyeceksin...
Zamana bırak... Hayatına devam et. Yeni bir kız bul ciddi olmasın.
Ayrıca şunu söyleyeyim. Hayatınızda en değer vermediğin kız sana en sadık olandır

) Çok değer verdiklerinin sonu genelde senin yaşadığın gibi olur. Çok değer versen de çok göstermeyeceksin. Sen birşey hissetmediğin ciddi olmadığın bir iki kızla takıl bak nasıl sana kul köle olacaklar.
saygılar