Merhaba r10 sakinleri

Benim sizlere bi konuda danışmam gerek.Daha dogrusu ne yapıcagımı bilmiyorum.

film fan siteme 2.domain aldım.o domaini denemek istiyorum.film yabancı oldugu için bütün alan adları dolu.amacım filmin ismini yazınca 1.veya 2.sayfada çıkmaktır.onun için 2.domaini tr uzantılı domain aldım.

Şuan kullandıgım domainimin diger rakip sitelerden çok indexi var.ben yeni aldıgımı domainidede kullanmak istiyorum.yani park etmek veya yönlendirmek istemiyorum sadece.yönlendirme + 2sininde index sayılarında çogalma istiyorum.yani 2 domainda googleda çıksın.ve eski domainden indexler gitmesin.

bi arkadaşım boş bi hosta htacess dosyasını at yönlendir yada bedava ftplli sitelere koy dedi.eski domainin linkleri yeni domaine geçiceki.ama daha sonra eski domainin indexleri yavaş yavaş silincek dedi.

böyle olduktan sonra domain tutmayabilirde demişti.tr uzantılı bir domain /gen.tr)şuan 1.sayfada benimkide name.tr.

yada wordpess sitesinden bedava forum kur.ilk sayfaya getir domaini dedi sonra sitene gçir dedi.

ne yapcagımı şaşırdım.bilen arkadaşlar bi açıklık getirirse sevinirim.benim gibi yapmak istiyn bir çok kkişi vardır.konunun herkese yararı olsun