roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
208.167.241.20 bu ip adresinde hiç bir koruma filan yok, 50 mbit juno ile tıkanıyor.

Tr da 3-4 datacenter parasını öderseniz çatır çatır bu sorunları temizlemektedir. Ödenecek para kullanılacak trafik + saldırı türü-boyutuna göre değişebiliyor.

Junoyu temizlemek oldukça kolay, sorun http_get vs trafiklerini temizlemek...

Yurtdışındaki şirketlerin en büyük avantajları sahip oldukları bol bol trafikler, şuanda türkiyedeki 3-4 şirket 1-2 gbit kapasiteleri sorunsuz işleyebiliyor, tabi parasını öderseniz...
Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin 1 gbit hattı yok. 100 mbit hatlı bir makinası olan adam ne yapsın ölsün mü ? Hattı 1 gbit yapın 2 kural ekleyin birşey olmaz demek işin kolayı. Adam geldi türkiyede makinası var 10 mbit hattı var senden koruma istedi ne yapacaksın makinanı bırak gel bana geç mi diyeceksin ? O zaman bu çözüm üretmek değil hazır kurulu sistemin üzerine yaslanmaktır. Çözüm üretmiyorsunuz çünkü.

sen 1 gbit kapasiteli 1 sunucuya 2 kural eklesene ben test edeyim seni ? çok birşey bildiğini sanıyorsun ama şu forumda sadece boşboğazsın 2 post öncesinde sustun kaldın biri yazınca direk sazan gibi atlıyorsun olaya varsa kabiliyetin 1 gbit makineye gir 2 kural dediğin şeyi test edelim bak nası takla ediyorum seni