Bu yazıyı
kickboksturk Görmesin
Malesef ki gördüm artık
Ben burdan begenilmeyecek logo cıkmayacagını dusundugum icin bu konuyu actım fakat tabikide firma sahipleri ile gorusulecek ve onların begendigi olacak. su an onlarda benden logo bekledigi içi ekstra bir durum soz konusu olmadıgı surece buradaki logolardan birtanesi secilecektir. Ama tabiki logoların begenilmemesi durumunda ödeme yapma hakkımız saklıdır..sonucta begenilmeyen birsey için para odenmesi mantıksız degil mi?
Böyle saçmalamayı nasıl beceriyorsunuz merak ettim ? Yarışma ne demektir kelime olarak biliyor musunuz ?
Alıntı
yarışma
a. 1. Yarışmak işi, müsabaka. 2. Bilgi, yetenek, güzellik vb.nde üstünlüğünü göstermek için yarışmak işi, yarış, yarışım. 3. Ticarette üstünlük kazanma çabası, rekabet.
Güncel Türkçe Sözlük
Türk dil kurumu böyle diyor. Yanlış mı diyor sizce ? Üstünlüğü göstermek amacıyla yapılan yarış diyor. Yani demek istiyor ki yarışmada gelen çalışmalar arasında EN İYİSİNİ seçip ödülünü vermektir. Beğenmedim diye birşey yoktur. Kötünün iyisini de olsa seçip ödülünü vereceksiniz. Yoksa YARIŞMA denilmez bu işin adına. Gidin bir tasarımcıya yaptırın o zaman.