Merhaba,
Daha önce Türkçe Wordpress kaynakları üretmek adına bir proje düşünmüştüm. Türkiye'de Wordpress konusunda ilk akla gelen isimlerden 2siyle ortak olarak girdik projeye, ama sonra çeşitli sorunlar sebebiyle yarım kaldı ve emekler boşa gitti.
Benim amacım, WordPress konusunda her türlü bilgi ve içeriği bir site altında toplamak, gerekli desteği ve kaynağı sağlamak. Şuanda WordPress konusunda Türkiye'de böyle tatmin edici bir site bulunmamakta. Özellikle de
Türkçe kaynak konusunda.
Şu an neler hazır bahsedeyim isterseniz.
- Tamamiyle amaca uygun özel yapılmış bir tema hazır.
- Yarım da olsa bu konuda bir deneyim edindiğimden, aşama aşama nasıl büyümek gerektiğini biliyorum artık.
- Sitenin geleceğine yönelik tüm planlamalar uygun şekilde.
Eğer WordPress konusundaki bilginize ve bu projeye güveniyor, yardımsever ve hırsılı da biriyseniz iyi iş çıkaracağımıza inanıyorum. Ekip çalışmasında iyiyimdir.
Direk teknik kısımda bilginizin olmasına gerek yok. Yani üst düzey temalar, eklentiler yazamıyor olabilirsiniz. Ben de öyle sayılırım aslında. Ama o konuda değil de, işte örnek veriyorum seo alanında, kodlam alanında vb. yani başka bir alanda iyisinizdir ama yardımcı olmak istiyorsunuzdur, kabul tabiki.
Sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz. Ciddi anlamda düşünen arkadaşlarla daha ayrıntılı görüşebiliriz.
Saygı ve sevgiler,
Kemal.