dextroit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş ayrı zevk ayrı. Kusura bakma ama saçmalamışsın.

O zaman burada ne işin var. Böyle bir konu açıyorsun.

Bak dediğin dediğine uymuyor. Ben sitelerime kelime bazlı çalışma yapıyorum diyorsun dimi o zaman iç opt. zaten yapman gerekir Başından saçma bir konu

Konun amaçsız ve sebepsiz sana işin içeriğini anlattık ve hala soruyorsun ne olduğunu ulaşmaya çalıştığın noktayı merak ediyorum.

Senin gibi farklı sebeplerle işin içeriğini öğrenmeye çalışan bir çok arkadaş geldi geçti forumdan, hepsi aynıdır. Sürekli sorular sorarlar müşteri velinimet dersin 2 gün sonra bi bakarsın farklı kullanıcı adıyla sitede seo yapıyor Sende aynı şekildesin demiyorum. Sadece ihtimal. Bu bilgiç tavırlar işi küçümsemen. Üniversite okumuş adamsın sana yakışıyor mu?
ya hocam sen harbiden türkçeden de anlamıyorsun, bir daha söz sanatıda yapmıcam, hocam ben seo konusunda kendimi kanıtladım, beni bilen bilir,seo kelimesinde ilk sayfayada çıktım durdum gezdim dolaştım, ben burda sadece merak ediyorum, seo analizlerinde ne oluyor tamam herkes yazıyor sunu sunu yapıyoruz diye birde canlı olarak görmek istiyorum, ayrıca dediğim gibi, bu şartlarda link karşılıgı seo analizi yapacak varsa buyursun, benim sana kendimi kanıtlama gibi bir gereseknimim yok, bu tür konularda varya işini yapan adamlar her zaman susar, digerleri konuşur, yaranız mı varki gocunuyorsunuz anlamış değilim.