Arkadaşlar soruyorum. Ama sakın forumu arastır, google a bak demeyin. Ne zamandan beri bakıyorum araştırıyorum birbiriyle çelişen o kadar içerik varki pagerank artmasında ve googleda üst sıralarda çıkmada.

Başta yanlış mı doğrumu olduğunu bilmediğim bildiklerimi söyleyeyim. Siz doğrusunu söyleyip hatalarım varsa düzeltin.

1- Örnek senaryo ile. Benim 1 haftalık WP blogum var. Başta 0 km olan bu bloga gunde birer yazı yazdıktan sonra 3. günde google kaydı yaptım. Wp nin gücünğ kullanarak rahatca urllerimi site.com/yazi.html tarzında yaptım. Site tanımlama bölümüne admin panelinden hedeflediğim kelimeleri yazdım kısaca.

2- Google a kaydolduktan sonra hergun 2 şer makale girdim. Bir hafta sonunda 10-15 makale içeriği oldu.

3- Başladım dofollow çıkışlı link aramaya. Bulduklarıma hemen alakalı alakasız yorum yaptım. Bol bol siteme link gösterdim. Pr1, pr2, pr3 pr4 ayırt etmedim. Nereden gelirse geldin link dedim. İçeriğede önem vermedim. Zaten dofollow link çıkışlı buldugum blogda hedef kitlem olan sağlık sitelerine hiç rast gelemedim.

Buraya kadar yaptım. Henüz pr 0. Ve yazılarım google da cok gec cıkıyor. Doğrusuyla yanlışıyla. Bundan sonrasını yapmayı planlıyorum. Sizlerden alacağım tavsiyeler ile planımşekillendireceğim.

4- Bir ay boyunca her gün 3 er makale girdim. Tüm makalelerim özgün veya özgünleştirilme çalışmasından geçmiş.

5- Bir ay sonunda pr 4 2 siteden link aldım.

6- E şimdi ben google dayıda hedeflediğim anahtar kelimede ilk sayfada mıyım?

Sizce bu şekilde plan yaparsam 1 - 2 ay sonra tahmin ettiği gibi guzel sonuc alırmıyım? Veya neler yapmam gerekiyor