abi ben seoyu da biliyorum, analizde neler söylendiğinide, bunu şuna benzetelim, korku tünelinde korkarsın, binmeden önce derler cadı geliyor süpürgesi kafanın üstünden geçiyor falan içerde ne olacagını anlatırlar.Ama sen hem korkacagını bilirsin hemde nelerle karşılacagını bilirsin ama yinede merak edersin. Durum bundan ibaret...
İş ayrı zevk ayrı. Kusura bakma ama saçmalamışsın.
Ben ne webmasterım nede seo uzmanı ben makine mühendisiyim, ögrenciyken ki hala uzatmalı bir ögrenciyim, cep harçlıgı çıksın diye ugrasıyordum,sadece yaz aylarında internete girebiliyorum, sitem zigetvar.com bir aralar seo kelimesinde ilk sayfalarda dolaşıyordu, herkes kendi işini yapsına kesinlikle katılıyorum, seodan 3-5k para kazanacagıma ufacık bir yedek parça üretirim ayda 100k götürürüm
O zaman burada ne işin var. Böyle bir konu açıyorsun.
Bak dediğin dediğine uymuyor. Ben sitelerime kelime bazlı çalışma yapıyorum diyorsun dimi o zaman iç opt. zaten yapman gerekir

Başından saçma bir konu
Konun amaçsız ve sebepsiz sana işin içeriğini anlattık ve hala soruyorsun ne olduğunu ulaşmaya çalıştığın noktayı merak ediyorum.
Senin gibi farklı sebeplerle işin içeriğini öğrenmeye çalışan bir çok arkadaş geldi geçti forumdan, hepsi aynıdır. Sürekli sorular sorarlar müşteri velinimet dersin 2 gün sonra bi bakarsın farklı kullanıcı adıyla sitede seo yapıyor

Sende aynı şekildesin demiyorum. Sadece ihtimal. Bu bilgiç tavırlar işi küçümsemen. Üniversite okumuş adamsın sana yakışıyor mu?