Selam arkadaşlar bu soru biraz genel oldu ama şuan benim gibi meslek bulmakta çok zorlanan arkadaş olduğu için bu konuyu açıyorum.
Mezun olduğunuz okul ve ne zaman mezun olduğunuz ve iş tecrübelerinize göre maaşları yazarsanız sevinirim.Benim için şuan aklımdaki meslekler mekatronik,bilgisayar,gemi mühendislikleri..

Bu arada donanımhaber de bir yazı okudum onu direk aşağıya yazıyorum ne kadar doğrudur acaba?

''cumhuriyet üni. maden mühendisliği bölümdeyim 7. senem oldu devam yok sadece sınavlara giriyorum bukadar uzamasının sebebi çalışıyo olmam geçen sene sınavlara giremedim iş yüzünden. Aylık kazancım 3 bin ytl + sigorta + 4*4 araba . Bu işler biraz şans biraz torpil işi arkadaşlar iyi bi torpilin varsa çok güzel para kazanırsın bi arkadaşım burdur krom ocağında çalışıyo aylık 2 bin ytl + sigorta ,başka bi arkadaşım mermer fabrikasında yeni işe girdi 750 ytl + sigorta 2-3 ay sonra bin ytlden fazla olur maaşı . mühendislik okumak zordur fakat ilerde hem kariyer hem iyi kazanç getirir . Mühendis Mühendistir makine olsun inşaat olsun maden olsun bunların sadece çalışma alanları farklıdır . Maden müh. nin puanı düşük diye ( ki bilmiyorum şuan puanları ) bu bölüm kolaydır veya ilerde iş bulamaz gibi şeyler aklınızın ucundan bile geçmesin . okulu bitiripte açıkta gezen hiç arkadaşım yok hepsi bi yerlerde çalışıyo . bi arkşadaım izmirde 4 bin ytl e çalışıyo MADEN MÜHENDİSİ ''