Sitenizi pm'ler misiniz? Merak ettim seo bilgi ve becerinizi?
Sanki üstad konumundaymış gibi yazmışsınız böyle bir mesaj ama

Biraz bilgi becerili olsan imzasındaki sitelere yorum yapardın.Kaldı ki zigetvar.com seo kelimesinde ilk sayfada idi.
sen ufak parça üretip xxx,xxx$$$ kazanmaya devam et bence.
Bende makina mühendisiyim.Ufak parça ile o x'lerden daha fazla bile kazanırsın.Geçiştire dur sen.
SEO yapıyorum diyen mutlaka Analizi de biliyordur. Yani adı üstünde analiz. İnceliyorsun hataları söylüyorsun giderilmesi için teknikler sıralıyorsun olay bu.
Ben de seo uzmanı değilim lakin kendi sitelerime seo yaparım ve analizi'de bilmem yani ne nedir ne edilir kuralı nedir.Siteme gerekli ne ise yaparım ama burda analiz diye bağırıp duranlar ne yapar bilmem.Zaten @Cenk adlı arkadaş yapmasa analiz bu kadar popüler ve ayağa düşmüş olmayacaktı.bi' kaç kişi hariç analiz yaş iş.Seo danışmanıyım diye dolananlar sitemap indexletme ile sıralama kavramını karıştırıyorlar bu forumda.
abi ben seoyu da biliyorum, analizde neler söylendiğinide, bunu şuna benzetelim, korku tünelinde korkarsın, binmeden önce derler cadı geliyor süpürgesi kafanın üstünden geçiyor falan içerde ne olacagını anlatırlar.Ama sen hem korkacagını bilirsin hemde nelerle karşılacagını bilirsin ama yinede merak edersin. Durum bundan ibaret...
Meslektaşım sen derdini kimseye anlatamaycaksın
Çok canı sıkılan varsa konuya arkadaşın derdine ve merakına çare bulsun ahkam keseceğine.