Evet ortada bir kriz var ama krizin sebebleride var.Arkadaşların dediğiklerine katılıyorum ''İşi bilen herzaman kazanır .'' Krizin sebebleri :
- Bu aralar herkeste bir blog açma hevesi var iyi güzel hoşta adamın sitesinde 5 özgün konu var diye gelip link satışı yapmaya çalışıyor.İyi sitelerden link almak zorlaştı diyebilirim.
- İki kod bilen,cpanelde db oluşturmayı bilen ya koder oluyor yada hostcu(tostcu) sonra millet dolandırıldım diye konu açıyor gerçi artık krizde şirketler bile maillere,telefonlara,ticketlere zor cevapveriyor
elektrikten tasarruf için sanırım 
- Kim nerden çok para var diye konu açıyorsa örneğin konuda sağlık siteleri çok para veriyor dediyseler hurra sağlık sitesi açıyor herkes....
Bu işlere ilk başladığımda biri bilgisini sakladığı zaman sinirimden çatlardım.Şimdide öyle ,ama bence sizi başkalarının önüne geçirecek bilgileri biliyorsanız paylaşmıcaksınız bırakın diğeride sizin gibi zamanla tecrübe etsin ki anlasın bazı şeylere hucum ederek kopyala yapıştır yaparak yada sırf biri özgün yazı yazın dediği için yazmaya başlayanların yazar olduğu ülkemizde ne krizler olur ne krizler aklını kullanan herzaman kazanır...