TUFAN_8 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu mesaj bana ise verdiğiniz repleri geri alın ben hiç bir paylaşımda rep istemedim istememde bildiklerimi paylaşıyorum istemeyen almayabilir.... zorla kimseye backlink dağıtılmıyor.. ben bi karşılıkta beklemiyorum bunuda üzerine basa basa söyleyim... burdan ben çok şeyler öğrendim ve şimdi kendi bildiklerimi paylaşıyorum bu 2.ci oldu olumsuz bi yazı birdaha bloglar ile ilgili ne edu ne gov nede başka bir başlık açmıyorum geçenlerdede dedim bunu bi kaç arkadaş farklı düşündü tekrar devam etmiştim ancak şimdi kararım kesindir. backlink adına başlık açmıyorum...
https://www.r10.net/dmoz-ve-diger-diz...nay-ilk10.html linkindeki paylaşımında arkadaşım ;
TUFAN_8 adlı üyeden alıntı:
öm ile aldığım mesaj, sevindim pr6 blog aldım diye girdim baktım yorum eklenmesi imkansız kaldı ki eklense bile 2 günde silinir, benim demek istediğim sadece şahsına değildir genel olarak konuşuyorum, eğer ortada bir paylaşım varsa ve buradaki üyelerde bundan faydalanmak istiyorsa eğer doğru düzgün paylaşın.Milleti heveslendirmenin ve hevesini kırmanın hiçbir alemi yoktu.

Konum şahsi değildir ; tamamen genel olarak anlatmaya çalıştım, üzerine alınan alınabilir.Olumlu Olumsuz herkezde bu yorumumu değerlendirebilir, burası bir forum çünki.Kolay gelsin.