bi bu fikir eksikti. zaten yeterince karışık r10 optimizasyon dünyası. daha doğrusu yeterince KARIŞMASINI İSTEYEN art niyetli vatan haini var. bu tip tahminsel düşüncelerle işleri gümbürtüye sürmeyin.
Google mühendis çalıştırıyor değil mi. O adamların biz sıradan webmasterlardan akıllı olduğu öngörülmüş, bu yüzden ordalar değil mi .. Ozaman her işte bir bit yeniği arayın.
Mesela ben googleda bu işlerle ilgilenen kişilerden biri olsam, şöyle bi gerekçe ile sitelerinize bunu yapabilirdim..
Google her sitenin doğal yollardan yetişmesini ve ilerlemesini ister. Çok bilmiş webmasterların backlink taktikleri, seo taktikleri, sitelerine uyguladığı illegal hit kazanma yöntemleri vs. bunları istemez.
Ben google olsam sizin siteleriniz özgün içerik ekleniyor diye ön sıralara taşıdıktan hit verdikten sonra, bi süre geri sıralara taşırım ve sitenizi izlemeye alırım. Bakalım siteyi geri aldıktan sonrada içerik eklenecekmi? yani webmaster bu gerilmeyi gözleyip siteye ilgi göstermeyi bırakacakmı? Yoksa gerilemeye rağmen site eski performansını koruyabilecek ve yeni içerikler gelmeye devammı edecek?
Bu benim yorumumdur. Denemesi bedava..
1 sene boyunca özgün makaleler yazdığım sitem vardı. Hem de hiçbir zaman belirli kelimelerde ilk sıraya gelemedi. Hiti hep -250. Güzel sitelerden doğal ve tavsiye backlinkler de geliyordu. Ben satın almıyordum yani.
Ama hiç geçemedi o hiti. Bunun açıklaması nedir sizce?