Merhabalar
Şuanda Düşüncemde Bulunan Radyo Tasarımı için Konusunda Uzman Php Dilinden iyi Anlayan Referans Verebilecek ( Not Sanal Radyo Değil. ) Sunumu Ona Göre Hazırlanacak.
Script ile ilgili bir dizi İçerikler dosyası listesi hazırladım. Bunu ön değerlendirmeden sonra paylaşmayı tercih ediyorum.. Aşağıdaki şartları taşıyorsanız lütfen benim ile irtibata geçiniz.
( Proje bütçesi (Teklif ) İçerikler dosyası Öngörüşmeden sonra tekrar görüşülecektir. )
Aranan Şartlar
1- En az belli bir süredir Piyasa içinde olması..
2- PHP konusunda yazmış olduğunuz öncelikle Radyo sitesi referansı olmalı.
3- Yazılacak olan yazılım/script kesinlikle başka bir yerde kullanılmamak üzere anlaşmayı imzalayabilmelisiniz.
4- Güncel ulaşılabilir ( Telefon / MSN ) adresiniz olmalı.
5- Tercihimiz Daha önceden Deneyimi Olan Özellikle ist `.Da ikamet Eden Real Görüşebileceğimiz.
6- Script güvenlik kriterlerini bilen ve bunları uygulayabilen bunun yanında en güncel SEO uygulamalarına hakim olan.
7- Script ve yazılım tüm hakları tarafıma devredilecek ve başka bir yerde kullanılmayacak.
8- Yazılım sonrası destek vermeyi taahhüt edecek. (Teknik Destek)
Konu Başlığı Altına Cvp Yazınız Pm veya Msn Eklemeyiniz. Burda Yazılı Gerekli Kişilere Tarafımca Online Oldugum 24 Saat içinde Dönüş Yapılacaktır.