Selamlar ,
Kendi ihtiyacım için yazdım ve bunu diğer ihtiyacı olanlara uygun fiyata satacağım. Scriptin temel özelliklerine geçeyim hemen ;
- Yönetim panelinden domaininizi ekliyorsunuz , kullanıcılar domainlerinize teklif verdiği zaman mail ile uyarılıyorsunuz ve admin panelinden gelen teklife bakıyorsunuz. İşinize gelirse teklif verene ulaşırsınız.
- Benzer scriptlerdeki sayfa oluşturma seçeneği bunda yok. Çünkü bizde makaleler bölümü ve inceleme bölümü var.
- Makaleler bölümünde kategorileri oluşturup o kategori altına makalenizi ekliyorsunuz.
- İnceleme bölümünde sadece registrar incelemesi var. Mesela godaddy hakkında incelemenizi yapıp postalıyorsunuz (Registrarların temel özellikleri var sadece).
- Benzer scriptlerden ayıran en büyük özelliği çok dilli olması. Şu anda sadece İngilizce ve Türkçe desteği var. Buda demek oluyorki domainlerinizi yabancılarada satabilirsiniz. Kesinlikle Google Translate değil.
- Admin panelinde ki editör sayesinde (tinymce) html kodlama bilginiz olmadan da makalelerinizi veya diğer text alanlarını düzenleyebiliyorsunuz.
- Bir kere satın aldığınız taktirde tüm güncellemeleri ücretsiz olarak mail adresinize alıyorsunuz. Buna yeni eklenecek dil dosyalarıda dahildir.
- Kurulumu çok basit dosyalarınızı upload ediyorsunuz. Config dosyasını düzenleyip install dosyasını çalıştırıyorsunuz. Script öncelikle tabloları oluşturuyor daha sonra admin oluşturuyorsunuz.
İlk sürüm olduğu için seo çalışması yapmadım ve linkler sef değil. Admin panelinin demosu yok ama ilgilenen arkadaşlara pm ile ekran görüntülerini gönderebilirim.
Demo :
www.bayz.net
Ücret : 15 dolar paypal. Şu anda paypal dışında ödeme kabul etmiyorum.