Oncelikle gecmis olsun.
'Burada ben bir dolandiricilik goremedim' ve bu sikayeti'de kimse r10'da kaideye almaz. Google'dan hit alabilmek icin vatandas bunu yapmis. Bugun cogu uyanik webmaster zaten bunu yapmakta. Ozellikle'de sesli sohbet siteleri. Dusunceleri sayfalarinin footer yada header kisimlarina yada (bu standarttir) kurmus olduklari wordpress bloglarin konularina alakasiz alakasiz metinler atmaktadirlar. Bu size google'dan hit kazandirmaz aksine arama motoru icerigi belli bir kriterden sonra sizi kendi cumleniz'de dusurecektir.
Sizin burada yapabileceginiz tek sey google spam merkezi bulunmakta. Buradan sikayetinizi dile getirmeniz ve ilgili siteleri google gondermeniz olacaktir.
Hosting sikayetleri sunucu kaynakli yada her hangi bir odemeniz dogrultusun'da teknik desteginize cevap alamadiysaniz yaparsiniz.
Buradaki yorumlara soyle bir goz attim'da cogunlugunuz hep hostingciler diye baslamissiniz. Sesli sohbet paneli satan yada satisini yapmakta olan kisilerin dedicated ile zaten uzaktan yakindan alakasi yok cogunlugu reseller paket kullanmaktadir ki zaten kullanmis olduklari system kiraliktir.
r10.net uzerin'de yuzlerce sunucu sahibi bulunmaktadir. Sizler hostingciler derken bunu duzeltelim 'sesli chat paneli' satan bir takim kisiler diye cumlenize baslayin.
Sevgiyle.