bence forumda bi yaş sınırı olsa eminim bu forum daha oturaklı daha profosyonel olucak.
r10'da madurların sayısıda azalıcak kaliteli işinde sayısıda articak buna eminim eğer insanin yaşı ne kadar büyük olursa okadar oturaklı oluyo ayaklari yere daha sert basiyor.
hayata daha gerçekçı yaklaşabiliyo okulunda çevresinde gördüklerini iş ahlakına yansıtıyo.
14-15 yaşindakı bir çoçukta ( genel olark demiyorum) siz ne tür bi iş ahlakı bekliyosunuzki? "Herşeyi yaparim abi" yapmadikları gibi karşisindaki insanida madur ediyolar. neyse
14-15 yaşindaki bir çoçuğun ne olursa olsun yeri r10 değil okuludur sınıfıdır. çalişicaği tek işi kitaplarıdır.
şuan biz onlara iylik yapmiyoruz buna emin olun kötülük yapiyoruz.
bende bu işe başladiğimda Orta 2'ye gidiyodum 99'da keşke ozamanları annem / babam kulağimdan tutupta ders çaliştirsalardi dövselerdide bilgisayar başina göndermeselerdi yada gördüklerinde dövselerdi şuan okuyum iyi biyerde olmak varken 3-5 kod yazipta 300-500 lira alicağizda işimiz dönücek diye uğraşmazdim en azindan.
bazı arkadaşlar demişki "akıl yaşta değil baştadır" demiş.
bence bu aklını git derslerinde kullan ünv. kazan ondan sonra weblemi uğraşiyosun, programcılklamı uğraşiyosun neyle uğraşirsan uğraş ama önce oku.