Halsiz Suallerden Alıntı Olan: İçimden geldiğince düz yazısı.
Mustafa’nın bilgisayar başında yazdığı bir yazısı “
İçimden geldiğince..” :
Yazıyorum işte elimde kalemim elimde diyeceğim ama ne kalemim ellerimde ne de kalem diye birsey var ortada..Ellerim klavyemde yazıyorum ya işte ne önemi var..
İçimdeki ses: Saçmaladın yine aptal aptal
Ben: Battı mı bir tarafına sanane yazmamdan?
İçimdeki ses: iyi
Ben: Bir duygusala bağlanıp 2 cümle dahi yazdırtmazsın adama kalpsizsin ya sadece ben sevdim ya
İçimdeki ses (kimse artık küfürü hakediyor): He bi sen sevdin zaten dünyada..
Neyse ne gerek var değilmi sağın solun dediklerine.. yazıyorum işte içimden geldiğince. Acaba şimdi içimden geldi dedim ya o içimdeki ses mi yazdırıyor bunları bilmem neyse devam edelim..
Bundan 1 sene önce bir kızla tanıştım kızmı desem melekmi yoksa şeytanmı bilemem ya yaşadıklarımı ben biliyorum sevdim evet delicesine sevdim hatam belkide buydu birton yalanlara inanmak inanırkende bile bile inanıp yinede bağlanmak aşk bu hiçbirşey tanımıyor..Bittim bazı zamanlar ayakta duracak halim kalmadı. Kalkıp okula gidip gelecek gücüm yoktu. Öyleya ondan ayrılmadan once 0 olan devamsızlık ondan ayrıldıktan sonra bir anda tavana patladıydı raporları zaten saymıyorum.. Benim sözde okul ayaga kalktı Okul birincisi sınıfta kalacak devamsızlıktan hehe bilmiyorlardıki ben aşk adlı öğretmenden karamsarlıgı öğrenip hayat okulunda yalnız başıma sınıfta kaldım. Nerden bilsin anam babam sürekli üzerime gelsinler bir dogru düzgün neyin var neyin yok diye soran yok.. Var da yok.. Sorsalar ne olacak derdime caremi bulabilecekler yokmuş caresi ne zaman nede başkası bulamadı..Hala yaram kanıyor..Önceleri dediler baska biriyle tanış konuş unutursun onu deneyecek hal varmıydı bilmem ki onuda yapamadım ilgilenenler olsada..Kısmet nasip tutmadı salih salih kör talih meselesi ama içimdekinin sesi hep diyor ya "insan bir kere sever" simdi düşünüyorum acaba insan bir keremi seviyor eger oyleyse etrafımdakiler niye bir kere sevipte bir beraberlik yasamıyorlar.. Yalanlarla sürdürdügüm hayatım ve aşkım.. Ne kadar dogru konusursam o kadar yalanlarla yaşıyorum.. Acaba zıttınımı yapmalıyım ben yalancı insanlar bana karsı dürüst olsunlar. Belkide halim tavrım farklılıgımdır, onları benden uzaklaştıran. Benim olması gereken bir insandan farkm yok ki.. ya da var.. neyse bu günlükte bu kadar diyen konuşmacıların konuşmaları gibi kapatmayacagım yetmez aslında ama neyse boşverin.. uzaklarda bir yerlerde bir karamsar genç..
Paylaşan:
eSKiSiBeN
Ortalarlarda dolasan sıradan bir BeN