zgrkaralar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bırakın bu delikanlı ayaklarını, hata yapıyorsak özelden söyleyin.
Kahraman olmaya çalışmayın, hatalı olabiliriz, yanlış yapabiliriz kimse size buradan yazdı diye aferim vermeyecek.

Ayrıca oku bakalım aşağıdaki yazıyı ne yazmısım.

sıkıntınız var ise özelden gelin.,

be

Rahat ol kıçımla hava atmam adam gibi konuşur adam gibi sözümü söylerim. Sizi p.m göndererek de uyarmıştım. Fakat siz kale almadınız bile! daha nasıl p.m göndermemi bekliyorsunuz?

Eğer insanlara faydalı birşeyler vereceksiniz / yapacaksanız eyvallah sorun değil zaten bu sizin en doğal hakkınız ve bende ayrıca memnun kalırım bu olaydan ve davranışınızdan ötürü.

Zaten diğer konunuzdan dolayı bunu dile getirebilirim Bir başka konuda yine sizi uyarmış ve üstelik - rep vermiştim ve buna istinaden sizde karşılık olarak - rep vermiştiniz sizi yönetime bildirmiş ve sizde sonrasında 3 gün veya 4 gün uzaklaştırma almıştınız.

Ve banınızın açılmasından sonra sizin kendi açmış olduğunuz konuya gelip hem konuyu yukarı çekiyorsunuz konu günceldir diye sanki semt pazarı gibi alışveriş tezgahı kurmuşcasına ve birde not bırakıyorsunuz arka arkaya mesaj yazdığımdan banlandım diye.!

Siz eğer orada dürüst olmazsanız gelecek zamanda nasıl bir düzen ve düzgün prensipli çalışma şekli düşünüyorsunuz bunuda ayrıca anlamış değilim orada söylediğiniz yalan bundan sonra ki ve sizin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu üstelik bu konulardan gereksiz bir rant sağlayacak olduğunu düşünmenizde ortaya çıkmıştır.

Ama sizin burada açmış olduğunuz konu hariçinde açılan konularda bari birşey yapmayınız burada kişiler konu açıyor ve üçretli bir hizmet almak istiyor fakat siz buna mani oluyor ve hatta kullanıcının kafasını karıştırıyorsunuz.

Kişi zaten isteseydi sizin konunuza konu açmadan yazabilirdi ki / özürlü değil buraya nasıl yazdıysa.

Sizin amaçınız tamamen farklı olup kendi çıkarlarınız için bukadar ileri gidip her konuda üçretli üçretsiz konulara yazarak rant sağlamak ve gelecek günlerde sizinde üçretli bir konu açarak "üçretli danışmanlık hizmeti". altında konu açıp iş yapmayı hedefliyorsunuz fakat bu şekilde olmaz herşeyin bir oluru ve yeri vardır.

Yani sizin gibi bir konu açıp sürekli konuya mesaj yazıp / post kasıp / sonrasında konu günceldir demiyorum (!) en azından. Yanlız birileri eğer birşeyler soruyor / ve veya sorarsa mutlaka cevap veriyorum.

Ama dediğim gibi bir iyilik yapıcaksanız adam gibi yapın ki, ne milletin gözüne batın nede yaptığınız iyiliği bulandırmayın adam akıllı yapın son olarak ben delikanlıyım veya değilim diye birşey söylemedim zaten burada sizi kale alıp birşeyleri yazıyorsam bundan mutlu olmanız gerekir ve hatanızı anlamanız lazım zannetmiyorum ki anlıyor olun ama anlamazsınız.