Kişiler iki nedenden dolayı dolandırılır.
1- İşi bilmedikleri için
2- İyi niyetli oldukları için...

İşi bilmediğinizi düşünmüyorum ama iyi niyet bu sitede her zaman suiatimal görüyor...

Birisine iş vermeden önce İtrader sayısına bakmanızdan önemlisi onun yaptığı işlem sayısına bakmanız gereklidir.

Devamlı kontör satan birine çeviri işi verirken bakın İtraderlarına varmı başka çeviri işi. Yoksa bulaşmayın.

Devamlı makale yazan birinden PP alırken de dikkat edin. Varsa PP satışı ve alışı o zaman problem yok...

Kısacası benmde var 151 İtaderım ama ben şuan İngilizce Çeviri yapayım dersem iki kez düşünmen gerek. Çünkü bu güne kadar yapmamaışım. Zaten işi bilsem yapardım gibisinden.

İkincisi deneme yaptırmadan iş vermeyin. Adama iki cümlede olsa çeviri yaptırın. Translate veya başka bir yerden yapmadığını anlamak için bir iki gramer sorusu sorun. Bu şekilde kısa bir test sizi zora sokmaz.

Son olarak ödemelerde dikkatli davranın. Tabi diğer işlemleri yapıp yeterli güven sağlandığında sorun yok ama eğer ödeme büyükse veya iş acele ise kesinlikle ödemeyi ya parçalar halinde yapın, ya iş bitince yapın yada forumda ikinizinde güvendiği birinden yardım alın. aracılık yapmasını sağlayın...