****** kardeş, ben yıllardır ticaretle uğraşıyorum zaten. 12 yıldır profesyonel olarak bu işle uğraşıyorum. Ama tesadüfmüdür nedir, ilk defa buraya üye oldum ve burada verdiğim işlerin tamamı fiyasko oldu. Biz yerli yabancı forumlarda yıllardır varız, ticaret yapıyoruz. Ama başıma ilk defa burada denk geldi. Forumların belki de kullanıcıların yaş ortalaması düştü.

Burada şunu tekrarlamak istiyorum. Biz de 15 yaşında olduk. Bu bir suç değil. Beni mağdur edenler hep o yaşlarda çıktı. Benim anlatmak istediğim, o yaşlarda insan profesyonel olamıyor, ailesinden ve okulundan dolayı. Çocuk ben yaparım ne olacak, günde 10 postta ne var ki. Ama ödevi oluyor, annesi oturtmuyor pc başına. İş aldığı kişiyi mağdur ediyor. ****** senin de defalarca mağdur olduğuna ben eminim. Seni tanımıyorum ama iyi düşün. İş yarım kalmasa bile teslimatı gecikiyor. Bir tolerans, iki tolerans neyse deyip geçiştirmişizdir. Ama bu işin çözülmesi lazım. Çözümü de çok basit. Öncelikle yaşı küçük ama bu işlere meraklı kardeş, içinde bulunduğu durumu iyi bilecek. İkincisi altından kalkacağından emin olduğunda işi alacak. Bu kadar basit. Yaw herkesin paraya ihtiyacı var, paraya ihtiyaç var diye, babalarımız her önüne gelen işi mi yaptı. Yeri gelir aç kalırsın bu hayatta. Yapamayacağın işin altına girmeye ne gerek var, hele 15 yaşında.