Kimseye - rep vermedim ayrıca kimseyede özelden hakaret etmedim, bunu bilesin benim sende bir hakkım olmadığı gibi seninde benim üzerimde bir hakkın yok. başka mesajım yok bu konuya gören herkez görüceğini gördü zaten.
Şu konuyu baştan sona aklı başında olan birisi eklenti için yazdığım açıklamayla okusun.
Birincisi kafan basmıyor o kadar dedim ki css ile yapıldığı gibi direk sabit bir yerde çıkmaz FARKLI YERLERDE ÇIKAR DEDİM hiç mi okumadın acaba?
Ondan sonra gitmişsin kaynak kodun resmini almışsın yazdıklarımın 0.5 ini okusaydın anlardın o kafan basardı ama okumadın. Bu modeller böyle sanırım. Ayrıca css tabiki olucak ama diyorum ki css deki gibi aynı yerde GİZLEMEZ Linki farklı yerlerde gizler diyorum anlamıyosun. Yada anlamak istemiyosun. Anlaşılan senin yaran baya büyükmüş. Sen bi git gel.