Merhaba,
Muharrem Bey' in bünyemizden ayrılması sonucu internet hizmetlerimizde bir süredir aksaklıklar yaşanıyordu. Müşterilerimizi daha fazla mağdur etmemek için linux hosting ve reseller hesaplarını
Karaca Telekom' a devretmiş bulunuyoruz.
Tüm müşterilerimizin bilgileri ve ödeme tarihleri Karaca Telekoma iletildi. Son ödeme günlerine kadar hizmet almaya aynen devam edecekler. Tek yapmaları gereken nameserverlerini aşağıdaki şekilde güncellemeleridir.
Nameserverler
zeus.karacatelekom.com.tr
apollo.karacatelekom.com.tr
Özel NS Kullanımı için IP Adresleri
188.132.197.4 - 188.132.197.5
Yalnızca
linux hosting ve reseller müşterilerimiz devredilmiştir. Domain ve bayilik hizmetlerinizi yine bizden almaya devam edebilirsiniz. Ayrıca asıl işimiz olan bilgisayar & cep telefonu alım-satım-tamir işlerine ofisimizde devam etmekteyiz.
Karaca Telekom iletişim bilgileri Msn: msn@karacatelekom.com.tr Teknotek Bilişim adına saygılarımla...
www.teknotek.com.tr
Aşıkpaşa cad. 60/B Keçiören/ANKARA