Controller81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben art niyetli bir kişi olsam zaten kotamı takip eder aştığında sesimi çıkarmaz kullanmaya devam ederdim. Bugüne kadar r10.net üzerinden aldığım VPS hizmetlerinin hepsinde kotam dolduğu anda makinam kapanmıştır. Neden sizce makinamı kapatıyorlar kotam dolduğunda? Ben vereyim cevabını size : Çünkü müşterinin buraya konu açarken ödeyebileceği maksimum ücreti kabul etmek zorunda oldukları için. Bunu kabul etmeyen hizmet sağlayıcının bana teklif vermeye hakkı yoktur. 30TL ücret ödeyebileceğimi kaale almadan teklif veriyorsa çıkabilecek problemlerin sorumluluğunuda almış olur. Ben bir sözleşme karşılığında almadım bu hizmeti.. Eğer bana teklif verirken sözleşmelerini gönderselerdi zaten kabul etmezdim tekliflerini. Bu çok zor bir karar değil çocuk olsa reddeder.. Ayrıca benim kimseyi zarar ettirme gibi bir düşüncem yok. Şirketin zarar edip etmemesi bana bağlı birşey değil, kendi iş takipsizliklerine bağlı..
Soz mesajımı yazıyorum çünkü sizin ödeyeceğiniz olmadığından ne biz burda vaktimizi harcarız ne de forumu yormaya gerek yok.

Siz 30 TL ile aldığınız hizmeti kullanıp da biz sizden fazla para istesek haklısınız.

Ancak siz kullanım limitinizi aşıyorsunuz, anlatabildim mi? 30 TL lik kapasite değil.

Ve hizmetiniz gününüz gelmeden durduruluyor zaten.

Çıkan trafik kullanımınıda ödemeniz gerekmektedir.Bunu kullanan sizsiniz deniliyor.

Yok bilmiyoruz, yok tanımıyorduk demeyin.