kscmersin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence çevre semtlerde ne kadar mahalle v.s varsa hepsinin altın günlerine dahil ol.
yada tüm parayla kazı kazan al muhakkak bu kadar bir ikramiye çıkar bi dünya kazı kazan alınır bu parayla fakat onları da kazıtmak için bi kaç tane yevmiyeli adam tut derim ben denedim zor oluyor

yukarıdaki geyiği öldürmeden giremezdim konuya şaka bir yana bana göre b tipi likit fon ları inceleyin. garanti elma armut hesapları hikaye parayı koyunca 1 ay ellemem ben diyorsan ona zırt pırt çek koy yapmam diyorsan aylık vaadeli mevduat hesabına bile koysan 30000 lira ayda 1000 tl kadar bırakır sanırım bence burda sordugun gibi git akbank garanti vakıf ziraat ve iş bankasına sor müşteri temsilcisine çok karışık anlatır bi de şablon çiz götür ona göre doldursun o boşlukları ordan çık diğer bankaya ver aynı şablonuda o da kendi bankasının adının yanını doldursun v.s v.s böylece en son bakarsın akşam değerlere çözersin sorununu
hangi banka o 1000 tl veren. 30.000 tl 1000 veriyorsa hemen 100.000 basıyorum o bankaya bana 3.500 tl aylık verir o zaman )

30.000 ile net olarak 250 lira felan anca öderler.vergili hali 800 felan der ama net olarak ödenen rakam bellidir.