Trafik aşımında değil kota dolduğunda kapatacaksınız zaten.. Eğer kapatmak işinize gelmiyorsa bu benim sorunum olamaz zaten.. Benim bugüne kadar aldığım VPS hizmetlerinde kotam dolduğu anda makinam kapanmıştır ve bu vesile ile bende kotamın dolduğunu anlamışımdır. Sizin yaptığınız ben makinayi sonsuza kadar kullanmak zorundaymışım ve bedelini ödemek zorundaymışım gibi birşey... Sizden 30 TL karşılğında 500GB kotalı VPS kiraladım, 500GB dolduğunda kapatmanız gerekiyordu. Büyük ihtimalle farketmediniz ve bu hatanızın bedelini müşteriye ödetmeye çalışıyorsunuz. Ama kusura bakmayın benim böyle bir faturayı ödemeye niyetim yok, ödettirebilecek bir kanunda tanımıyorum...

mzf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada sorunu açıklayayım mı size?

Siz sunucu kullanımında takibini yapamadığınız ya da sorumluluk nedir bilmediğiniz den dolayı trafiğini aştınız.

Trafik aşımın da kapatma ya da vb. sistem yok beyfendi.Sunucunuz ile ilgili gelen mail de trafiğinizi aştığınız için zaten durduruldu, ödeme günü gelmeden.

Arkadaşınız kullandığından dolayı telefon ile iletişime geçtiğin de biz kendisine anlattık durumu.

Bu fatura size aittir, ön ödeme vb. kelimeler yok.

Biz sayfamıza kayıt olmanız gerektiğini söyleyerek zaten hizmeti sağladık ki belirtilen periyotlar /ay şeklinde zaten.