Trabzon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Joomla 1,5 e geçmen tavsiyemdir. 1,0 versiyonuna artık destek verilmeyecek çünkü.
Dostum düşünceleriniz için teşekkür ederim ancak ben 1.0.15 versiyonu için birilerinin destek vermesine gerek kalmadan işlerimi hallediyorum zaten. Ancak 1.5.x serisinde sıkıntı duyduğum için illede 1.0.15 olsun istemiştim. Tema yapmak ise ayrı bir meziyet zaten. O nedenle AKAR hocam gibi veya MEMOCAN hocam gibi işin erbapları ile çalışmak isterim..

AYRICA
Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendiniz yapmak için http://www.cmsturk.net/forum/showthread.php?t=8684 adresindeki dersten faydalanabilirsiniz. "Ben yapmayacağım" derseniz 1.0 ve 1.5 için fiyat verebilirim. Bunun için süreyi de bilmem lazım, zira şu 1 hafta doluyuz mesela. Yalnız üç noktaya değinmek isterim:
1. Çiziminiz net fiyatı belirlemede önemli olacaktır.
2. Referans sıfırdan tasarım için olabilir, temayı Joomla teması yapmak için olmaz diye düşünüyorum. Dolayısıyla bunun referansını almanız zor.
3. Tasarımınıza göre bileşen (ya da mainbody) ve modül yerleşimlerinin çoğu muhtemelen bellidir. Tasarımda gözükmeyen ilaveleri kastettiniz sanırım.
AKAR hocam size PM attım geri dönerseniz çok memnun olurum.

SAYGILAR